Mobil java Games Oyunlar: New! Command Conquer Red Alert Mobile [by EA Mobile] (ML) 360x640 Symbian^3 Java Game

S60v2 S60v3 S60v5 Symbian^3 s40 sony Ericsson LG MotoroLa Samsung Pocket Pc Iphone Ipad Apple Android BlackBerry Oyunları

24 Ocak 2011 Pazartesi

New! Command Conquer Red Alert Mobile [by EA Mobile] (ML) 360x640 Symbian^3 Java Game

New! Command Conquer Red Alert Mobile
 [by EA Mobile] 
Symbian^3 Java Game
Language: MuLti [Çoklu DiL] (ML)

Symbian^3: Nokia N8, E7, C7, C6-01, vb.

 
Oyun Hakkında:

Red Alert I ve II, Guiness Rekorlar Kitabındaki 12 milyon ile en fazla satılan gerçek zamanlı strateji oyunu ünvanına sahip.Red Alert, kırmızı alarm anlamına gelmektedir, bu da yüksek tehdit seviyesini belirtmesi yanında, Red, yani kırmızı kelimesinin, aynı zamanda SSCB'yi de simgelemesi ile iki anlamlı bir anlam taşımaktadır.Oyunun hikayesi: Red Alert, alternatif bir dünyada başlar. Albert Einstein'ın henüz keşfettiği zaman makinası olan "Chronosphere" ile New Mexico'da 1946'da Almanya'nın Landsberg adlı şehrinin 1924 yılındaki haline gidip başarısız olduğu isyanı yüzünden girdiği hapisten henüz çıkmış olan Hitler'i görür. Hitler'i saf dışı bırakarak 2. dünya savaşını engeller ve 1946'ya geri döner. Bu sayede Almanya ve Avrupanın diğer devletleri arasındaki barışçıl havanın yerini silah seslerine bırakması engellenir.Josef Stalin'in önderliğini yaptığı Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği her saniye daha da güçlenir (Günümüz dünyasında bunun olmasını engelleyen Hitler'in politikasının Stalin'in önüne çıkması ve iki tarafın da gücünü dengelemesidir). Karşısında bir engel bulamayan Sovyetler Birliği Çin'in topraklarını ele geçirir, bununla da yetinmeyip Doğu Avrupaya saldırır. Bu sayede Stalin'in "Avrasyayı kapsayan Sovyetler Birliği" rüyası gerçekleşecektir.

Red Alert oyuncunun hem maden toplamak, üsler yapmak gibi ekonomik, hem de asker üretip oluşturulan orduyu kontrol etmek gibi askeri görevleri üstlendiği gerçek zamanlı benzersiz bir strateji oyunu diyebiliriz.EA mobile, işte bu benzersiz strateji oyununun deneyimini telefonunuz da yaşamanız için size sunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Design by araba-cı | MoneyGenerator Blogger Template by GosuBlogger